Ontmoet ons team van ervaren specialisten

LaVie is een financieel- & belastingadvies kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel met enthousiaste en zeer ervaren specialisten. We zijn samen goed voor vele jaren ervaring op alle mogelijke vakgebieden binnen de (fiscale) adviespraktijk en financiële administraties.

IMG_6787_LvV goed

Lizette van Vianen

Adviseur & Eigenaar

Na jaren voor grote accountantskantoren te hebben gewerkt als AA-accountant, ben ik in 2013 voor mezelf begonnen om me meer te kunnen richten op het adviseren en coachen van MKB-ondernemers. Geen focus op uren, maar op het verder helpen van de ondernemer. Juist het persoonlijke contact met klanten maakt mijn werk leuk. Naast het verwerken van de administratie en jaarcijfers denken we toekomstgericht mee met klanten en dat is vaak net een stap verder dan ze van andere kantoren gewend zijn.


M06 51 76 50 43
El.vanvianen@laviefinance.nl
Linkedin

IMG_7025_LexvV GOED

Lex van Vianen

RB MSc, Fiscalist & Eigenaar

Sinds 2013 begeleid ik met veel enthousiasme MKB-ondernemers bij diverse financiële en fiscale vraagstukken. Als afgestudeerd fiscaal econoom (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Register Belastingadviseur (RB), ben ik binnen LaVie verantwoordelijk voor het fiscale advieswerk in de breedste zin van het woord. Fiscaal advieswerk is vaak maatwerk. Het geeft mij energie om voor elke cliënt de meest passende oplossing te vinden en dit te vertalen naar een praktisch advies. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.


M06 23 12 05 88
Elexvanvianen@laviefinance.nl
Linkedin

IMG_7299_MvH beter

Maarten van Hezik

Junior Fiscalist

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij LaVie op basis van een werken en leren traject. De kennis die ik opdoe tijdens mijn studie HBO Fiscaal Recht en Economie (Marcus Verbeek Prehaep) pas ik direct toe in de praktijk. Het geeft mij voldoening dat een cliënt belasting kan besparen door een fiscaal advies. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar mogelijkheden die efficiëntie opleveren, waar onze klanten van kunnen profiteren. Waar nodig spring ik bij met het maken van rapportages, verzorgen van fiscale aangiftes en het samenstellen van jaarrekeningen.


M06 11 75 57 92
E: m.vanhezik@laviefinance.nl 
Linkedin

IMG_6883_EdH goed

Esmeralda de Haan

Jaarrekeningen specialist

Na ruim 25 jaar voor diverse accountants- en administratiekantoren gewerkt te hebben, ben ik sinds mei 2017 werkzaam bij LaVie. Met een combinatie van jarenlange ervaring en zeer secuur werken houd ik me voornamelijk bezig met het uitwerken van jaarcijfers. Bij LaVie zetten we ons altijd 100% in voor elkaar, maar vooral voor de klant.


M06 15 20 41 98
Ee.dehaan@laviefinance.nl
Linkedin

IMG_7693_EE goed

Elisa Elvira

Financieel medewerkster

Vanaf 2019 ben ik werkzaam bij LaVie. Het voeren van administraties in verschillende boekhoudsystemen behoort tot mijn kerntaken. Met de nieuwste automatiseringstools houden we de boekhoudingen zo efficiënt mogelijk up-to-date. Daarnaast zorg ik ervoor dat de alledaagse secretariële en administratieve werkzaamheden van de organisatie in goede banen worden geleid. 


M06 12 95 03 42
Ee.elvira@laviefinance.nl
Linkedin

IMG_7827_KvK goed

Krista van Kippersluis

Jaarrekeningen specialist

Vanaf december 2018 ben ik werkzaam voor LaVie. Hiervoor was ik circa 20 jaar werkzaam voor andere administratie- en accountantskantoren. Ik houd mij bezig met het opstellen van jaarrekeningen en diversen soorten aangiften. Samen met ons team gaan wij de uitdaging aan om administraties goed te krijgen en te houden.


M06 51 12 76 83
E: k.vankippersluis@laviefinance.nl
Linkedin

IMG_7536_SvV goed

Susan van Vianen

Financieel medewerkster

Na het behalen van mijn HBO-diploma IBE ben ik sinds 2020 met plezier werkzaam bij LaVie. Ik zorg voor de verwerking van de administratie van onze klanten. Daarnaast geef ik MoneyBird trainingen aan klanten met het doel dat de klanten zelfstandig hun administratie bij kunnen houden. Ik vind het leuk om contact met de klanten te hebben en samen met de klant de administratie geordend te maken en te houden.


M06 44 44 32 37
E: s.vanvianen@laviefinance.nl
Linkedin

IMG_7089_AvdW goed

Annemarie van der Wilt

Jaarrekeningen specialist

Met ruim 35 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, ben ik sinds mei 2021 werkzaam bij LaVie. Mijn werk bestaat vooral uit het samenstellen van jaarcijfers en het verzorgen van aangiftes inkomstenbelasting. Ik vind het fijn als een klant tevreden is met het geleverde werk en dat ook laat blijken. Dat maakt mijn werk leuk.


M06 30 91 63 20
E:
a.vanderwilt@laviefinance.nl
Linkedin